22 januari 2022

Wat is transferwise?

Wilt u goedkoop en snel geld overmaken buiten Nederland? Dat kan eenvoudig met TransferWise. Hieronder ga ik je informeren hoe Transferwise werkt en wat de service aanbiedt.  Geld overmaken naar het buitenland kan erg duur zijn als je het vaak wilt doen maar Transerwise is een van de goedkopere en levert de laagste tarieven. Internationale overboekingen kunnen tot acht keer goedkoper zijn met het gebruiken voor Transferwise. Transferwise heeft geen maandelijkse kosten. Een account aanmaken is vrijblijvend en kost je niks. Met Transferwise kan je meer dan 40 verschillende valuta’s ontvangen en overboeken zonder aanvullende kosten.  Transfwise is ook volledig transparantie over de kosten en is erg overzichtelijk. Je kunt voor dat je wilt overmaken eerst zien wat de exacte kosten zijn en de wisselkoersen voor de transacties zien. Daarmee loop je niet achter de feiten aan en kan je goed anticiperen. 

Ook biedt Transferwise een vlotte overboeking. Een overboeking bij Transferwise duurt niet langer dan 24 uur, in tegenstelling tot een internationale overboeking via een bank die meestal 3 – 7 dagen hanteert. In feite vindt 25% van alle transfers binnen Europa binnen enkele seconden plaats. 

Op dit moment stelt TransferWise meer dan 7 miljoen actieve gebruikers in 59 landen in staat om transacties uit te voeren in tegen de op dat moment huidige wisselkoers. 

Waarom TransferWise? 

Wist je dat het overmaken van geld naar het buitenland best duur is? Dan hebben we het nog niet eens aan de verandering van de wisselkoers dat het bedrag al kan veranderen. Voor overboekingen buiten Europa rekenen de banken extreme hoge kosten terwijl dat ook anders kan. 

De reden waarom u met TransferWise zo goedkoop overschrijvingen tussen twee valuta’s kunt uitvoeren, is dat er geen aanvullende overschrijvingen zijn. Er wordt namelijk enkel betalingsinformatie overgedragen. Dan kan de rekening voordelig zijn als je bijvoorbeeld veel reist en verschillende wisselkoersen moet gaan gebruiken. 

Positieve reviews

Met meer dan 80.000 positieve ervaringen met TransferWise op Trustpilot dat een open review platform wat aan de kant van de consument staat. Het bedrijf laat daarmee zien dat het betrouwbare bedrijf is met een positieve klantenkring. 

TransferWise is een van de snelst groeiende technologische bedrijven op het gebied van verschillende valuta’s over te maken naar buitenlandse rekeningen. TransferWise zijn doel is dan ook om als tussenpersoon geen extra kosten of marges op de wisselkoersen die traditionele banken hanteren, maar om gebruikers te laten wisselen van geld tegen de reële interbancaire wisselkoers. Extra informatie lezen? Raadpleeg dan de transferwise review op het internet. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze zult gaan maken. Je wilt immers geen verkeerde keuze gaan maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *