2 december 2021

Incident management app

Een incident management app van multibel zorgt er voor dat u in staat bent om te alarmeren, communiceren, taken te registreren, uit te zetten en te evalueren. Door middel van deze app kan u in alarmsituaties de juiste mensen op roepen, communiceren via de app, acties loggen. Ook beschikt u over een overzicht van de actuele situatie, allemaal in 1 app! Bekijk nu snel de vele verdere opties op multibel, en bekijk of deze app de juiste optie is voor uw bedrijf. multibel wordt in meerdere bedrijfstakken toegepast, en is dagelijks bezig met het verbeteren van het systeem, en het toevoegen van extra functies.

Behoud overzicht: een incident management app

Bij crisis management is overzicht van cruciaal belang. U wilt graag weten wie er in het gebouw is, gemakkelijk communiceren met deze aanwezigen en de actuele situatie weten. Dit is natuurlijk zeer onhandig als alles wordt gedaan via de vaste telefoon, of via papier. Daarom bieden wij bij multibel een app aan die alles voor u regelt. In het dashboard van de app heeft u inzicht in de opkomst van de medewerkers, wie er aanwezig zijn en kan u zelfs uw collega’s bellen via de app om met deze te communiceren. 

Tijdens een crisis moet u snel handelen, vaak zonder 100% kennis van de situatie. Onze app werkt via wifi, geofencing, bluetooth of een bestaand toegangssysteem, waardoor u precies kan zien wie aanwezig is en wie niet. Zo kan u gemakkelijk uw ruimte evacueren zonder iemand achter te laten. 

Krijgt u geen reactie van de medewerkers via de app? Dan wordt de collega gecontacteerd met de volgende 5 systemen:

  • Crisis app
  • Telefoon
  • Email
  • SMS
  • Pieper

Daarnaast kan de app ook gekoppeld worden met bijvoorbeeld een brandmelder of een ander alarmsysteem, zodat de u luid en duidelijk kan horen als er een probleem is. 

multibel is een optie die compleet losgekoppeld is van uw eigen infrastructuur. Is uw systeem aangetast door brand, stroomstoring of waterschade? Dan is multibel altijd nog bereikbaar. In het geval van een calamiteit hoeft u dit enkel in de app te delen, en kan u zelf de reactie instellen. Dat maakt multibel dé app voor incident management of crisis management. 

Incident management, alles in 1 app!

Wanneer een incident plaatsvind, is het belangrijk dat hiervan wordt geleerd. Daarom kan u gemakkelijk via multibel een incidentregistratiesysteem gebruiken, waar u geen formulier hoeft in te vullen. Daarnaast is het ook goed dat iedere medewerker zijn eigen informatie kan doorgeven, zodat iedereen blijft betrokken bij het beheersen van uw organisatie. 

Het is belangrijk dat er goed gecommuniceerd kan worden in het geval van een incident. Daarom bieden wij bij multibel dé oplossing voor dit probleem: Een app waar u niet alleen uw calamiteit kan melden, maar ook informatie door kan geven en aanwezigheid kan checken. U kan precies de app zo zelf instellen zoals u het wilt. 

Bent u benieuwd naar wat multibel u kan bieden? Vraag dan gerust een demo aan, of neem contact op met ons via onze website. Ons team staat klaar om u te helpen bij vragen. Incident management gaat immers makkelijker met multibel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *