2 december 2021

Hoe maak ik mijn hogedrukspuit schoon

Veel mensen die af en toe schoonmaken, zullen bekend zijn met een hogedruk reiniger. Dit type reinigingsmachine is erg handig als het gaat om hardnekkige vlekken verwijderen, bijvoorbeeld van uw oprit. Bij het eerste gebruik, en als het goed is ook heel wat keren hierna, werkt de hogedruk spuit naar behoren. Maar na verloop van tijd kan het zijn dat de druk minder wordt. Misschien vraag je je af waarom. Tijdens het schoonmaken met uw hogedruk reiniger komt er viezigheid in en op het apparaat te zitten. Na verloop van tijd kan die compilaties op het gebied van geleverde druk geven. In deze blog gaan we dieper in op het schoonmaken van uw hogedruk reiniger en andere schoonmaak onderdelen.

Drukverhoger

Bij het reinigen van een drukwasser of reinigingsapparatuur is het essentieel om het basisprincipe van reiniging te begrijpen. Reinigingsmiddelen om alle vreemde deeltjes van het oppervlak van het reinigingsapparaat of -apparatuur te verwijderen en om verontreinigde interne binnenkant goed schoon te maken. Dit wordt over het algemeen bereikt door het reinigingsmiddel over het oppervlak van de reinigingsapparaten door een membraan of filter te laten lopen. De vieze deeltjes worden vervolgens één voor één losgemaakt van de verschillende lagen van het filter en verwijderd door een afzonderlijk sifon- of spuitfilter. Zo is het wassen het meest voorkomende proces van reiniging. Hogedrukspuitcartridges geven de druk, ook wel hogedrukwater genoemd. dat door een smalle wordt doorgegeven naar buiten. De drukverhoger is na verloop van tijd gevuld met viezigheid. Het kan voorkomen dat de viezigheid al te lang in drukverhoger heeft gezeten, waardoor deze vervangen moet worden. Gelukkig zijn er websites zoals Post Parts die deze losse onderdelen verkopen.

Spuitkop & slang

Voor het reinigen van een drukwasser met een spuit worden de reinigingsoplosmiddelen in de spuit gepompt en worden de spuiten één voor één in de machine ingebracht. De reinigingsoplosmiddelen worden vervolgens door de spuitnaald en in de spuiten gedwongen. Een doek of handdoek kan worden gebruikt om de omgeving vrij te houden van het vuil. Na het reinigen van een spuit met een goed schoonmaak middel kunnen de spuitkop en de machine zelf worden hergebruikt. Het reinigen van een drukring met een hoge drukinstelling omvat het reinigen van de slang. De naald kan worden vervangen en de slang gereinigd met een natte doek aan de buitenkant. De binnenkant wordt gereinigd door het spuiten van schoonmaak materiaal door de slang. Tijdens het reinigen moet het reinigingsmiddel in de slang worden geplaatst zodat deze schoon wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *